vineri, 23 februarie 2024

proasta de claudia

despre ce e vba aici. 

un razboi intre 2 beizadele care se bat pe resturile epocii de aur ramase din cenusa imperiului.

- ea, fiica de derector depozit lemn-metal cazat in blocul zis al securistilor, de linga judeteana de partid/hotel coroana, facut pt a astupa biserica minoritilor sa nu o vada ceausescu cind vine in vizita.

- el, fiu de popa al ortodoxiei hemoroidale care a uzurpat si furat biserica minorita de la greco-catolici pt vecie.

el ii reproseaza ca a intrat in presa racolata de celebrul colonel emil dreptate-securitate (ca scria in timpu liber si poezii, colonelu) care se ocupa de infiltrarea de ziaristi in fituicile judetene si ca a ramas corigenta cindva - ea, ca el e preot de staniol si mitosof ca da locatie pe fb cum ca ar locui la paris, in timp ce parohiaza pe un deal linga oras. 

astia 2 efectiv au fost prieteni in copilarie, probabil claudia fantazind sa ajunga cindva duamna preoteasa, dar n-a fost sa fie.

daca analizam geografia si simbolica locului, pe o axa/diagonala a pietei judetenei de partid odata cu blocul securistilor, la celalalt capat e blocul zis al partidului.

axa intersecteaza efectiv si o statuie jalnica a lui petrica rares ca primul prefect de bistrita, precum si monumentul de arta contemporana din fibra de sticla rosie numit informal hidra, cocotat peste vechea fintina arteziana comunista, dar si direct inima lui radu moldovan, conducatorul actual al consiliului judetean si ciumat rosu notoriu (se spune ca-i hospodar).

viorel trage clopotele dogite ale anticomunismului in amintirea scarii de bloc in care s-au pipait prima data!

proasta de claudia (e un titlu de carte) da cu bufeul de masa facindu-l obraznic si nesimtit ca nu a tras-o si pe ea in colaj cu patriarhu si nu si-a sters sotia din cadru.

se lasa cu tantra mantra daca ii mai lasam pe astia mult 2 impreuna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...