vineri, 15 decembrie 2023

violul okultal asupra lui guru grieg

violul okultal asupra lui guru grieg in media romaneasca si, mai nou, internationala, continua.

guru grieg - un ciudat in imagini, un reluctant cu presa (vocea lui catre tara, catre popor, ca explicatie sau dezvinovatire  nu a fost auzita niciodata clar si nu a fost, in tot cazul, auzita de ani de zile - asta și pt. că, avind in spate experiența hăituirii comuniste și postdecembriste guru a devenit, cum spunea un avocat francez, un parano) - ei bine, guru grieg e vinat si i se pun in cont de catre procurori tone de fapte inimaginabile, iresponsabile si inclasabile.

anii trec si, din lungul cirnat nu se dovedeste mai nimic (din trecut, doar ceva vag cu o discipola, fapta pt care ar trebui sa primesti un premiu de stat plus sa fii decorat, necum sa fii condamnat pt asta).

dar pt. asta vrajitorul grieg trebuie sa se ascunda ani de zile, sa piara, sa fie ocarit de masele muribunde care se cred in viata.

si de catre ziaristi sinistri, care nici macar datele cazului grieg nu si le mai amintesc - melancolicul racoviceanu, de exemplu.... crede ca misa si-a schimbat numele din 2004... ziaristi-goarna tip crima si viol, prelungiri ale militiei &securitatii, precum porcinul sorin ovidiu balan (evazionist fiscal si..."am gasit droguri la pnt", va amintiti?) sau dementul asa-zis profesor tudorel butoi, poligrafistul unei metode neacreditata judiciar nicaieri in lume si criminolog de șant si ocazie (un imbecil cu I mare).

dupa ei vin alti zombati ai profesiei, mici copiatoare xerox dupa presa franceza care si ea, doar a preluat comunicatele politiei si ale porcurorilor francezi și ale Vînătorilor de secte din MIVILUDES, sesizati, printre altii de profesorul scelerat hugues gascan manipulat din umbra de Cecilia Tiz..

caz tipic in retardul mental european - grieg e noul vrajitor tantric care face si drege si care trebuie linsat, condamnat, eradicat.

cind reluctantul guru, timorat pe imaginile exterioare, fascinant pt unii in relatiile maestru-discipol sau barbat okult-femeie nu a facut decit sa-si duca experimentul sectar mai departe... - ceea ce este un DREPT, secta e drept, cultul e validabil, are drept de existenta in mareea miscarilor religioase contemporane.

restul e extaz sau ignoranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...