joi, 22 decembrie 2022

jurnal de cotul dariu 2

 ce noutăți avem: ieri a trecut doctorul muntean pe la dariu și i-a zis - v-ați mai gindit la treaba cu maieru (aka azilul de îngrijire bătrâni)?

Cotul a raspuns: nu m-am mai gindit deloc!

Atunci docul a zis, bine, atunci mai ramineți aici o vreme și mai vedem mai încolo ce facem.
Dariu mi-a zis azi ca vrea sa ii rezolvam ușa sa poată intra în casa cind se întoarce și sa aibă și Guș aka Dragoș Dragoiu o cheie.
l-am cvertat pe cotul ca nu a refuzat planurile babei de la beclean, cu o zi inainte, da a-l duce cu o masina saptamina viitoare la beclean, citeva zile, gratis... momeala.
dariu nu a zis nici da, nici nu, ceea ce e un tacit da pentru baba.
dar spre finalul convorbirii dariu mi-a mai zis, surprinzator: decit sa plinga mama, mai bine sa plinga ma-sa lu doctoru!
zice ca doamna directoare, sultanica, l-a remutat impreuna cu domnul vasile, cu care se intelegea bine si ca i-a zimbit.
right, poate, spre deosebire de cei ce se ocupa direct de el, doamna directoare s-a documentat si a realizat ca are de-a face cu o personalitate care merita un tratament special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...