marți, 20 decembrie 2022

jurnal de cotul dariu 1

in cele ce urmeaza vom nota miscarile facute de cei 2 doctori psihiatri, care, fiecare in felul lui vor sa il puna pe linie moarta pe cotul. 

pentru detalii si context cautati textele mai vechi.

ieri, dr vladutiu de la beclean, zisa baba s-a prezentat din nou in vizita la dariu ducindu-i niste covridog si ceva boarfe primite de ea din ajutoare. 

baba are un centru de ingrijire privat, unde detine de ani de zile pe un var al lui cotul, andrei, o leguma psihiatrica. in schimbul detinerii a obtinut casa unui bunic al lui dariu, fost preot greco- catolic si terenuri la arcalia.

dupa ce dariu a mincat cu pofta covridogii, baba letitia vladutiu i-a spus iar (trafic de influenta intr-un spital din alta localitate aka bistrita) ca va vorbi ea cu directoarea psihiatriei bistrita, dr. stefanescu claudia sultanica sa il elibereze in viitor pe cotul si sa vina la ea la centrul privat intr-o.....vacanta.

desigur, vacanta de momeala, a spus ca va trimite o masina saptamina viitoare dupa el si a zis ca in ianuarie vor merge la.....notar. 

baba e clar ce vrea sa faca, sa il determine sa semneze cedarea caselor si a paminturilor definitiv in schimbul internarii pe viata la centrul ei de dementi si alheimerizati unde taxa e de 4000 lei pe luna. 

pentru toate detaliile convorbirii lu baba cu cotul avem probe audio. 

baba a zis ca azi va vorbi si doctorul lui curant, timofei muntean, cu el, intru convingere.

i-am spus lui dariu sa refuze ferm si sa ceara eliberarea acasa, sa mai lase covridogii laoparte.

asa, cu un covridog azi, unul miine, baba face rost de 2 case si teren si il pune pe dariu sub cheie forever plus ii inghite si pensia de boala.

pe de alta parte baba nu stie ca doctorul muntean insusi are un plan de a-l convinge pe dariu sa mearga pe viata la centrul de ingrijire din maieru. 

se bat 2 psihiatri pe nenorocirea unui pacient.

baba i-a mai spus ieri lui dariu ca va trimite 2 femei sa faca curatenie in apartamentul lui.

i-ai spus ca nu mai ai cheie? 

nu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...