marți, 5 iunie 2018

beyond 30 nov 2014


ăăăăă strigat de razboi. am avut niste probleme aici, ca mi-am dat sign out si nu reuseam sa mai intru.       
formatele astea din wordpress sufera de un primitivism accentuat. adica eu vreau sa pun spatii intre, ca apollinaire, si nu reusesc. am fost la ostermeier - dar - teatru clasic si nimic mai mult.                     sa speram ca ne scoatem pirleala la ubu rege.                                                                 
la contact extraterestru, citeva dame misto, sala misana la hotel city plaza, 2 babete care ziceau ca vad ozeneuri, un baiat barbos exaltat care zicea ca vine de la sfinx special pt conferinta si multumeste ca a fost cea mai tare seara din viata lui.               
bozaru, cam confuz, enfin, cred ca e doar alt program paralel misan de mobilizare, cred ca daca ar fi et impicati ar fi la mijloc mai multa inteligenta. desi, ca sf, filmele lor in sine is misto, ii tureaza lui bozaru ambroziile.                                                         
pensule, expo iepure si la plan b una colectiva. e asa ciudat ca arta a ajuns un proces adeseori mai mult mental, si-a pierdut carnatia, e in x-ray si atunci degeaba vezi, insa, cumva, a devenit mult prea aretinala, beyond, pt ca vezi ce nu mai importa sa vezi. si ti se explica ce munci laborioase, cvasiinvizibile, au fost duse de catre artist pt un rezultat adesea cvasivizibil.
whatever. traiesc ultimele zile de romania, ma mut in republica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...