joi, 15 martie 2018

shambala 5 octombrie 2014


desigur ca prostul meu obicei e de a avea amintiri despre trecut, nu despre viitor, cum ar fi normal.

de exemplu, la terasa unde ma aflam, un tip cu barba povestea cum a inteles cum stau lucrurile cu spirala cosmica dupa un trip cu lsd.

cum tripul lui de 9 ore a durat de fapt, 3 luni, intr-o lume paralela. ca a trait efectiv, zi de zi in acea lume 3 luni si a invatat chestii.

ca singura lui problema la revenire era ca l-a defazat, pt ca pe pamint era alt anotimp decit acolo.

iata iata iata

amintirea mea era despre cum la liziera anilor 90 bivolaru incepea sa infiltreze si programe atragatoare, dar toxice cumva.

se lansase atunci chestia cu shambala (in 92, in magazinul, pavel tugui), aparuse contele incapucciato, care pretindea ca vine de acolo. bivi a zis initial ca e autentic, apoi, dupa 2 saptamini, ca e un escroc. intrebat de unii (poate chiar de cunescu) ca cum e posibil asta, el s-a scuzat ca l-a privit ca pe un om si i-a dat credit, deci nu l-a paravizionat.

in 93, la mare, intr-o conferinta, claudiu a lansat public si gonflat fantastic mitul shambalei in mintea yoghinilor romani. zicea, sapiential si charismatic cum era el, ca se retrasese 3 zile in pestera ialomicioarei, ca fusese contactat si dus in tarimul shambalei, care acum nu mai are o proiectie fizica, ci se afla in plan subtil. ca acolo a intilnit si 2 genii care se ocupau de evolutia tehnica, undeva trebuie sa existe inregistrara conferintei.

dupa aia, au aparut povesti ca trebuie meditat mult in pesteri, ca trebuie curatate arterele pamintului, si ca de aceea ieseau periodic minerii din subteran pina la bucuresti, ca existau interese in subtil ca ei sa iasa si sa se faca aceste operatiuni de curatare. damn.

in primavara, in tabara de pe bistricioru, era si un grup de voleibalisti yoghini din dej, bine facuti, cu lingamuri mari.

unul din ei, numit gigi berlogea, purta la git un medalion cu yantra shambalei si era in veneratie fata de tarim. m-a impresionat . medita cu shambala, se raporta la shambala.

intr-un dialog cu el, maitre l-a intrebat, ai prietena?

da. si iti iese continenta?

da, e foarte simplu, doar ca dupa juma de ora ma incalzesc f tare.

maitre a ris.

crapam de invidie, ce usoara e viata pt unii, imi spuneam (eu, maestrul ejacularilor precoce), si shambala , si prietena , si continenta.

de altfel, in urma acestor fapte, incepuse sa se vinda la curs si yantra shambelei, un desen de mare efect, care semana cu un fund de chiuveta cu 6 gauri (plus a saptea, din mijloc), despre care unii au comentat peste ani ca fusese preluat de eugen mirtz de pe coperta unei carti si ca nu ar exista oficial nicaieri. yantra e la mare cinste si acum in iconologia misana, ba chiar si narcis tarcau a preluat-o in agama lui (scoala de yoga intemeiata de el in thailanda, unde are mai mult clienti occidentali).

tot atunci, in 93, grieg a lansat si aberatiile cu francmasonii, acea literatura de semidocti.

aceste mituri-intoxicari erau ceva care aparea pe linga cursul propriu-zis misa, care era de yoga (un curs fascinant, totusi).

si a pus serialul ala in 6 episoade, cu masonii de la engleji, zicea ca il da in premiera, il gasiti pe net.

daca l-as intilni acum pe claudiu, l-as intreba daca tripul cu shambala a fost confectionat (trip mobilizator) sau el a avut totusi niste trairi in legatura cu asta. a fost un mit bine servit, cam spre finalul taberei de la costinesti, pt ca audienta sa fie maxima.

tot in acea tabara claudiu a citit un material f interesant despre mistici ai shivaismului din kashmir, ceva despre noaptea lui shiva si devotiunea nemarginita, si mistica inimii.

bobo, o tovarasa cu infiltrari tantrice a zis ca stie pe un baiat si il va ruga sa faca rost de inregistrari, dar sa ii dam casete.

am dat doua, dupa mai mult timp am reusit totusi sa primesc si eu una, doar una, cu claudiu citind despre noaptea lui shiva, care se tot oculteaza, dar pe care misticii insetati il cautau neabatut, nedescurajati. (erau pomeniti abhinavagupta si poemele lallei).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...