miercuri, 14 martie 2018

schwung 28 septembrie 2014


substhanta lucreaza in orice privinta. mai putin sau mai mult.

dar mie, printre altele, mi-a trezit energia kunda. sau cel putin un simptom al ei.

problema mea era alta.

1. simteam ca sint nebun

2 incercam sa localizez  nebunia

3 lansam teoria libidoului translat in cu totul alta zona (ca in isterie), teoria libidoului deplasat

4 cercetind energetic imi simteam niste energii negative, niste taieturi practic, pe centri de forta swa si ma. atunci teoria asta cu libidoul era complet inconsistenta.

era vorba de energii emotii extrem de puternice, de energii rasucite care se manifestasera si depozitasera la aceste niveluri - niste impuritati energetice grave care iti deviau reactia si gindirea pornind chiar din acel punct inchis al traumei.

daca fluxul energetic de decizie si gind pornea de aici in sus spre creier (de fapt o limba, flama, curea energetica), ceea ce urma sa numesti o decizie era pe un flux distorsionat, contaminat, orbit-placat de o stare-emotie negativa.

existau un fel de placi tectonice de stari negative intarite inregistrate in jurul acestui centru, de ex o teama cumplita. cum ai fi putut sa cureti aceste placi tectonice depuse in ani de zile, pe care nici macar nu le constientizasei? omul mecanic formulat de gurdjieff se manifesta din plin.

ce aveam acum era doar o bresa neasteptata asupra acestor placi. era ingrozitor pe undeva pt ca trebuia sa accept falsitatea intregii mele fiinte, faptul ca fusese construita ondulat-gresit, twisted, ca se formatase o personalitate falsa-fantosa, care numai ea stia de acum inainte sa joace.

faza asta a dibuit-o si psihanaliza, dar ea nu putea localiza pe centri aportul energetic, constituirea in falii genetic-emotive. hubbard, cu a carui doctrina sint insuficient familiarizat, se apropia mai mult cu acei constituienti traumatici sau cum ii numea.


asadar, kunda vibra undeva jos, iar eu incercam sa mentin priza pe centri, in specia swa, care, culmea, nu parea asa blocat. greseala la el era ca se blocase in rusine (de aceea cotul scrisese teza lui despre rusine in facultate), iar alta chestiune importanta era ca de fapt simteam ca swa e taiata energetic de ma, de vointa. exista o obturare intre centri.

la nivelul lui ma erau alte probleme, meschinarii si frustrari care se duceau mai departe acum, in orice conceptie mentala emanata de corp. ca un val invizibil, difuz. iar mentalul, in consecinta, era rasucit si elabora cu infuzie de ura, ca orice traumatic.

a fost o secunda in care corpul a adormit, dar eu nu am adormit. a fost clipa prinsa in care am realizat continuitatea dintre cele 2 stari. am lasat corpul sa respire , sa se odihneasca singur, iar eu sa continui observatiile. ea spusese ca in dedublare sintem tot noi.  acum nu eram insa dedublat, eram cvasi.

am mers pe inima, care la mine e slaba, nu iubesc, si s-a incalzit si inima. atentia a sarit la altceva.

dupa ce m-am culcat, in astral m-am intilnit cu tunde, o figura marginala de la sectia maghiara.

dulceata ne deschidea noi orizonturi. apoi revelatia: nu trebuie sa mai maninci zahar. pt ca ce e dulceata, ce e zaharul la nivel planetar: intretinerea unei constiinte joase pe swa.

insa in trip zaharul arunca o plasa artificiala, o noua incapere, un nou paradis, deci era util.

cind noi stam la casuta, ne viziteaza un prieten cu un ciine, ultima data a zis, m-am vazut cu 2 agenti care si ei se ,era sa ii aduc aici da erau rupti.

de ceva vreme, cind intram, la scurt timp aud in partea nelocuita a casei zgomote usoare in pod.

cind am iesit si dadeam sa trecem trotuarul o masina rosie ni s-a pus in cale, dar fix in cale, a tras in fata noastra , apoi a dat in spate putin si a parcat pe partea cealalta.

pe pariu ca nu a coborit?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

alfred bulai, un enigmatic și neștiut emisar al shambalei?

                                        Linia fortificată Focșani-Nămoloasa-Galați   asa cum bine se cunoaste in mediile esoterice, o serie ...