joi, 8 august 2019

marea tenebrare


asa cum majoritatea cetatenilor au sesizat. ancheta caracal e lent si etapizat manipulata si musamalizata de forte operative ale statului roman cu interese obscure.
se intuieste ca ar exista o retea care duce pina la acte de prostitutie fortata cu soldati americani.
intr-o tara ca romania in care zilnic suspectul este insultat in presa cu epitetul monstrul din caracal fara ca sa existe consecinte de natura juridica iar chipul ii e zilnic violat de camere de filmat si aparate foto, o legatura de consum intre soldatii americani si fete traficate nu ar fi insa mare lucru.

lucrurile sint mult mai cumplite de atit.

conform unor surse interne din misa care sint conectate direct la sri, mai, dia, adica oameni din misa care lucreaza acolo (daca misa a fost infiltrata de institutii, divizia contrainformatii misa a reusit sa infiltreze la rindul ei oameni acolo in ultimii ani) , practicanti de yoga lucizi, nesubordonabili (si care isi asuma un risc enorm devoalind aceste secrete de stat) este vorba de o poveste mult mai sinistra.
este vorba de prezenta fenomenului de war pornography care presupune capturarea, brutalizarea, umilirea, torturarea, sfirtecarea de trupuri umane si, in cele din urma, sacrificarea lor.
mai mult, aici este vorba de inalte oficialitati americane care participă la rit - ofiteri de rang inalt, generali, precum si membri masoni, invitati ai elitei mondiale.
si mai cutremurator, e vorba de niste ritualuri-orgiale de natura oculta, pervertite dupa traditia tibetana kalachakra, efectuate pentru a obtine protectia oculta a demonului mahakala.
aceste ritualuri culmineaza, dupa anumite practici sexuale aberante, chinuitoare, cu sacrificiul uman prin sfirtecare si ulterioara cremare, parte din cenusa fiind ingerata de catre participanti.

iata, asadar, revelat aici in toata cumplițenia, ceea ce se incearca sa se acopere de catre ofiteri dia, sri, cia si usss.
aceiasi care in noaptea de 30 iulie au organizat diversiunea din gara caracal cu vagonul de propilena cind, in realitate, un tren special militar a incarcat si evacuat resturile a cel putin 30 de victime spre o destinatie necunoscuta, resturi umane provenite din adincurile buncarului deveselu, unde au loc aceste ritualuri macabre care angajeaza proceduri oculte, malefice, conduse de divizia ocultism si paranormal a armatei americane.

mai exista si multe alte detalii tenebroase, pe care nu le vom discuta deocamdata.
cert este ca dinca era doar un racolator in aceasta retea de alimentare a unui circuit mult mai intunecat.
vizita lui iohannis, supranumit pt. zelul lui in acoperirea cazului care ar fi destabilizat nato - criminalul din carpati (sau, tenebra din carpati, cum i-au zis deja generalii americani, ironizindu-l) - este un premiu care sa asigure ca va fi sigilat totul pe vecie.



.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...