vineri, 7 decembrie 2018

Vocea


booonnn. ce mai era e zis de unchiu sandu?
doar ca futea naprasnic, cotidian, astfel incit o irita pe tovarasa profesoara la pizda (matusa-mea), care ii mai spunea: dar, mai sandule, nu sintem animale, mai ia si tu o carte si citeste!
insa asta am aflat mai tirziu.

acum ce se-ntimplă. erau emisiunile alea pionieresti,  duminica la amiaza. eh, incepeau asa, cu un cintecel vivace si na, vedeai pe ecran multi pionieri, pioniere, era sexy cumva, te atragea. ziceai: hai sa vedem ce cu ei. si o voce calda, invaluitoare, asa, de tinara mai mare, ne povestea ca, uite, la capitala au strins astia sticle, borcane, bai, frate, au plantat si copacei!
cred ca fustitele alea de pioniere prezentau un potential erotic, si asteptam, cumva, altceva, se numeste sexualitate difuza. dar nu mai venea, corpurile nu isi tineau promisiunea, sau numai ele isi tineau promisiunea, nu textul. si mai vedeai si cite o pioniera asa, sexy, recitind, si te gindeai ce frumos ar fi sa fie colega ta de clasa la bucuresti.
apoi...vocea aceea invaluitoare care parca mai facea si traduceri la desene, in prelungire.
ea era naratoarea tuturor pionierilor, a faptelor lor, ca o fata de liceu sau studenta frageda care voia sa te initieze.
si sa nu-mi spuneti voi, cei care ati ascultat-o, ca nu VOIATI SA O FUTETI!
sa nu-mi spuneti! (sa va futa, de fapt, sa pastram nuantele)

dar ea, stii , nu avea chip, si apoi a venit revolutia si a distrus tot.
acuma care era kestia, parca am si vazut-o dupa 90, o fi bagat-o tatulici pe veniti cu noi pe programu 2, sau aparuse la ceva emisiune. era o tipa la 30, creata asa, placuta.
cred ca succesu nicolei, o cintareata purie aparuta brusc si disparuta la fel de brusc in anii 2000 se baza pe  kestia ca avea ceva in comun cu VOCEA. vocea pe care vrei sa o futi, vocea care te ingrijeste, ghideaza, vocea care iti va indeparta pantalonasii uniformei si, suav, iti va suge coitele!
doamne, vocea!

acum, ceva trebuie precizat: noi nu futeam vocea aia, totul era prea suav, prea dreamish, prea fraged....caci, noi, pionierii si soimii nu stiam ce e futul.
dar prestiam, presimteam. noi, pionierii, intram in starea de prefut ascultind vocea calda, materna, care urma sa faca un detournement erotic, de la mama si partid, la utc si....si individ; viata in cadrul uteceului incepea cu fiori erotici.
cu strampelii albi de pioniera trasi pe picior, totul incepea in  grupele de detasament.
iar VOCEA, vocea, era Tesla care aprindea sufletele noastre cu acel timbru cald, promitator de noi orizonturi nespuse (dar timbrate).

citi pionieri ai futut tu, voceo?
cite coaie nu ai inghitit cu nesat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...