joi, 18 octombrie 2018

cuteme, cracheme, seal

associated press: de ce interesul dv pt coaie si cracheme?

daca coaiele sint premamelare, atunci crachemele sint abismale

associated press: premamelare?

desigur-ocult. este vba ca in sexica coaielor discernem inca un element prefinit, nefinit, nedeterminat. el tine de nivelul provenient al modelului coial, care e predivinul.
adica o indeterminare originara. coiul dublaj un-doieste deja pliul originar. el cuteaza in pielita.
cum face de altfel si origamiul pyzdei. cutari, decutari, recutari.
pyzda e un petice-prapor. ei bine, coiajul pastreaza si form , si inform, el nefiind fecundant decit prin intermediul lingam. lingamul e chiar inter-mediul de trecere de la extaz la viata. inspre donare.
atentie. trecerea la inspre viata. extazul nu e impielitat, extazul indetermina(n)t. extazul in viata formelor tine deja de arhitectura, e biologem.
lingamul ca figura e segment de ligatura.
coaiele sint predeterm. ele contin si acest nediferentiat originar pe care totusi il diferentiaza subteran in productie sexuala. dar coaiele  (precum ovarele) sint sexul nedeterminat, sexul posybil. al treilea sau minus sexul.
iar noi atragem atentia asupra acestor figuranțe, traseme in hieroglifa coaielor. in heraldica alchymanta

associated press: ce inseamna la dv teoria pecetii?

este vorba de determinarile de marcaj abisic pe care le contin sexele. pyzda e o genune -abis, dar cu margini biologice, un cratem ca figura. sistemul labial deschide un soi de sonda-satelit.
sau margineste, mai exact. labiile impadurite sint liziera materiei, cutemul. ele ne amintesc ca cutarea se face in materie, totusi, pe un teren sau pe o suprafata. pielea se inchide cu curb. e (curb)bulara, in acest sens. orice corp e cu rotunjime si inchidere. curbarea suprafetei induce ca spatiul e finit. dar in asa fel incit orice curbare arata ca e si indeajuns. aceasta e maretia curburii, implinirea.
ghetarul de la scarisoara, intrarea lui crater, e perfect ca imagine pt cratem, pyzda ca si cratem, caci ghetarul e o pyzda a pamintului (ghetarul in sine fiind clitorisul).
de ce e materia impadurita, labia flocoasa? pt ca la margine creste oriceul, iar orice e vegetatie, luxurianta, evolutie de forme la margine, care joaca pe muchii. cilii, virusii, microbii.
revenind, determinam sealul/sealurile recepientelor materiale, modul in care se incheie: cuta, labie, curbura. asta face un seal. dar nu uitam de pecetea de vid, de neant cuprinsa in cratem de exemplu, sau in coiem. starea de indeterminat genezic.
nu uitam, caci numai neuitind indeterminatul sintem pregatiti pt ceea ce nu este inca nedeterminat.

associated press: ce sint sexele?

sexele sint niste vidari cu compresie de putere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...