miercuri, 23 mai 2018

initierea vira



Păstrarea secretului: Este ceea ce dă forţă, magie. Ceea ce este misterios atrage, fascinează; divulgînd, vraja se pierde.

Consacrarea către SHIVA: Diferenţă de nuanţă faţă de consacrarea către Dumnezeu Tatăl, când datorită energiilor transcendente manifestate atunci putem avea surpriza să nu mai intrăm în erecţie şi să ne dispară dorinţa de a mai face dragoste. Androginul este deasupra condiţiei de Vira. Consacrăm lui Shiva deoarece aici urmărim trezirea stării de Vira – care se află potenţial în fiecare bărbat – iar Shiva este Supremul Masculin, rol divin atribuit de Dumnezeu Tatăl. Aceasta va face ca Shiva să se manifeste în noi.

Dăruirea noastră totală lui SHIVA: Aceasta va face ca Shiva să ne ia în grijă, să facă dragoste prin noi, să ne înveţe. Trebuie să facem aceasta plini de umilinţă, un Vira nu este orgolios. Trebuie să-l simţim permanent în noi, să fim un canal al lui. Această comuniune se manifestă prin creşterea virilităţii, controlul sexual perfect. Cum trebuie să-l simţim pe Shiva: viril, eroic, putere copleşitoare, impact viril extraordinar, putere masculină, bărbatul bărbat, masculinitate pură, manipura, ajna.

Acordarea libertăţii de acţiune lui SHIVA: Trebuie să fim foarte atenţi să lăsăm să se manifeste Shiva în noi şi nu să folosim egotic noi înşine acele energii date de El, căci aceasta nu va merge mai mult de 1-2 ori. Această legătură între Tantra Yoga şi Karma Yoga este un secret important, o cheie ce permite accesul la sfera de putere a lui Shiva cu consecinţe uluitoare.

Yang-ul şi Rajas Guna: Acestea sunt dominante la o structura de tip Vira. Nu putem aborda sau face faţă unei femei puternice atunci când Yang-ul nostru este infim pe lângă Yin-ul ei colosal, căci nu o putem polariza. Virilitatea şi masculinitatea sunt în strînsă legătură cu aspectul Yang din aură, adică controlul tuturor planurilor de la Muladhara la Ajna. Nu este Bărbat decât acela care stăpâneşte total energiile sexuale. Bărbatul e lăsat în voia firii stăpân. El este centrul cuplului, în jurul căruia femeia se pliază. Ca femeie nu poţi să i te împotriveşti sau să-i zici “ia mai lasă-mă-n pace”. Noi, bărbaţii suntem cei care dăm tonul, noi creăm rezonanţele de cuplu, nu femeia, ea ne va răspunde prin dragostea ei. Noi, bărbaţii suntem conştiinţa în cuplu. Dar majoritatea dintre voi sunteţi atât de prozaici, de puerili, de puţin virili, ajungeţi să spuneţi “eu sunt bărbat, nu vezi ?!” Natura virilă nu are nevoie de insignă, se vede obiectiv: “Sfinţii nu au nevoie de odejdii”.

Mărirea Virilităţii: Intrăm în rezonanţă cu Yang-ul macrocosmic şi îl integrăm, îl polarizăm într-o relaţie cu o femeie, cu Yin. Virilitatea infinită se obţine prin branşarea la sfera de forţă a lui Shiva, consacrări multiple lui Shiva în fuziunile amoroase, apelarea lui Shiva. Consacrarea şi transfigurarea oferă protecţie totală, elimină frica de ejaculare. Transpiraţia este un simptom Yang. Metode auxiliare: Curentul Roşu, Frăţia Bărbaţilor, Pompă aspiratoare în Sahasrara.

Amplificarea Bărbăţiei: Prima mantra + Chinnamasta, Yantra lui Shiva (ajută imens), Comuniunea inefabilă cu Shiva, Yoni Mudra (extrem de importantă), Uddiyana şi Nauli fac miracole, Shambavi Mudra (control), Mula Bandha, Shakti Chalana Mudra, Ashvini Mudra (1.30 ore pe zi, 2 luni, vă scapă de ejaculare precoce), Consacrarea lui Shiva a întâlnirilor (puteţi face faţă unei femei oricât de feminină ar fi, vă spun din experienţă), Vitalitatea, Curajul, Continenţa. Posesivitatea apare la femeie din cauza absenţei câmpurilor spirituale în bărbat şi va fi incapabilă să manifeste aceasta faţă de o fiinţă spirituală, fiind uluite ele însele de acest lucru.

Puterea LINGAMULUI: Lingamul este o zona privilegiată de rezonanţă cu Shiva, cu Yang-ul macrocosmic. Bărbatul are ca zonă intens solară Lingamul, iar mentalul e predominant Yin. Dinamizarea solară a Lingamului dă unui bărbat acel sex-apeal, capacitatea de a atrage atenţia femeilor asupra lui. Aceasta este acel ceva misterios care atrage, şi nu ţine de mărime sau frumuseţe, bogăţie sau poziţie socială. Exemple: Gerard Depardieu, Jack Nicholson. Bărbatul trăznet are corespondent femeia mortală şi derivă din forţa electrică de pe Manipura. Corecta dinamizare a Lingamului Yang, trezirea Lingamului se face prin proiecţia energiei primei mantra (cenzurat) sau a celei de la Phova tibetană (cenzurat) sau shivaistă (cenzurat) în Lingam. De aici rezultă Puterea Lingamului. Acesta este secretul. Nu trebuie să-l împărtăşiţi femeilor, căci îşi va pierde efectul. Prima mantra este mantra lui SHIVA, Bărbatul Macrocosmic. Puterea Lingamului poate fi transferată – după ce a fost obţinută – la nivel mental, de exemplu.

Conştientizarea lui Shiva manifestîndu-se în propriul nostru Lingam: Operăm cu prima mantra chiar înainte de a fuziona amoros, apoi conducem energia în Lingam. Se lucrează cu prima mantra şi se conştientizează energia ce apare la nivelul Lingamului.

Absorbţia orală sau nazală: Sângele menstrual din prima zi, Kalas-urile, urina femeii după amor, fluidele de lubrefiere feminine, fluidele de lubrefiere masculine. Prin aceasta se poate obţine o vitalitate extraordinară (nazal), îmbunătăţirea continenţei, revelarea Nitya-urilor, etc. Prin amaroli se scapă de vrăji şi făcături.

Mărirea Lingamului: Tracţiuni, pranayama, mentalizări, vacuum developer, ierburi, curentul portocaliu, verde.

Taina bărbatului: Identificarea empatică cu femeia pt disponibilitatea ei înnăscută pt continenţă. Continentul veritabil se recunoaşte după armonia sublimării, pe toţi centri. Orice gen de karma se poate arde într-o fuziune cu continenţă.

Integrarea iubirii totale: A vedea în fiinţa iubită simultan soţia, amanta, iubita, mama, sora, fiica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...