miercuri, 21 martie 2018

despre fameni 12 octombrie 2014


teologia corpului charismat (pe care o vom produce in anii ce urmeaza) presupune ca regula de aur, de incipit in cunoastere celebrul adagiu cristic: "...şi Sunt fameni, care singuri s-au făcut fameni pentru Împărăţia cerurilor. Cine poate să primească lucrul acesta, să-l primească."

despre ce este vorba, de insasi premizele inteligentei harice.

duhul sfint este o energie care cuprinde inclusiv terminatia sexuala, acesta este marele mister.

daca insa, aceasta energie este risipita in cele lumestri, in spasme, aceasta provoaca o consumare treptata a nectarului intern, de superioritate duhica, iar omul rezulta intr-un intelect mediocru, mai putin intelegator, mai nepatrunzator si obscur.

cu alte cuvinte, orgasmica externa tulbura facultatile divine de perceptie, chiar daca biologia si societatea in general nu dau aceasta invatatura tainica si chiar daca unii au impresia, din ignoranta, ca nu este asa.

desigur, oamenii ejaculatori, fornicatorii ordinari, nu putem spune ca sint lipsiti de inteligenta, dar au portile harice de la un anumit moment dat incolo in mod precis inchise.

spiritele superioare intuiesc aceasta cheie importanta si cauta solutii de control si conciliere.

isus a precizat: „Nu toţi pot primi cuvântul acesta, ci numai aceia cărora le este dat...Cine poate să primească lucrul acesta, să-l primească”.

iar pavel : „Astfel cine se căsătoreşte bine face; şi cine nu se căsătoreşte mai bine face”.

am revelat mai sus cheia oculta, caci manifestare din duh, si a duhului materializat este energia sexuala, ce trebuie invertita in cognos si ce sta ca rezervor subtil , fantastic si inepuizabil pentru corpul charismat si inteligenta luminata, vazatoare in duh, induhovnicita.

iar corpul inharismat nu este dedat consumului, ci e corp de mirare si putere deplina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...