luni, 5 martie 2018

De Testo 3-4


cotul ca ginditor a explodat la cluj, unde era student din toamna lui 93 la o particulara.
cum eu in 94 am picat la facultate, anii 93-94, si 94-95 nu au fost documentati la fata locului.
insa prima sarja de inregistrari vine in 95, iarna, putin dupa anul nou.
la discutiile din 95 participa citiva membri ai cenaclului hiperboreea, printre care eminentul viitor teolog triscas mihai, atunci un elev de liceu intr-a 9-a.
cotul, minat de mine, facea yoga la cluj in cadrul efervescent misa. intrase si in cercul apropiat al lui nicolae catrina.
acesta este fondul pe care cotul expansioneaza si treptat va elabora un sistem de contestare al ierarhiilor initiatice, elaborind totodata un sistem supraetajat al fiintei (si chiar dincolo de fiinta, unul din nivele se chema Dincolo de dincolo de dincolo)
aici avem asadar, in anii 95, 96 bazele procesului de transformare care va exploda in uluitorul sistem elaborat in 96-97.
in acea perioada contestarea lui bivolaru ca magician care ne-a chemat in manifestare si ne-a furat vietile e aferenta.
cotul planuieste chiar asasinarea lui bivolaru, chiar fizica, spune el, desi importanta scenariului avea semnificatie metafizica.
un prieten, dragos, relateaza cum cotul ar fi prezentat odata confruntarea gigantilor sub forma unei batalii cu portocale in urma careia bivolaru ar fi fost ucis. dar au existat si alte versiuni

https://www.mixcloud.com/bogdan-lipcanu/the-cotul-dariu-tapes-de-testo-3-4-1995/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

disperați și bere caldă

uram berea, în orice condiție ar fi fost o respingere la respingere - căci probabil asta e realitatea berii -  ceva amar  care respinge deși...